HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HSB har använt Episerver / Optimizely CMS för först intranätet, därefter externwebben i över ett decennium. Nu har under sommaren och hösten en större migration ägt rum.

0 st
medlemmar har HSB
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det handlar om att HSB har tidigare haft den externa hemsidan och intranätet on-prem, på egna servrar i Optimizely CMS. Nu


Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  JABO väljer Optimizely och CGI i nytt DX och e-handelsprojekt