If med if.se handlar upp ”lönsamhetsdrivande design” och digital-ID

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inom kort väntas Episerver-användaren If med if.se slå upp portarna för den nya design, digital-ID, det egna nya typsnittet och allt annat som NoA Bold tagit fram för försäkringsbolaget. Designen bygger på forskning från NoA-delägda Evidence Strategy och universitetslektorn/docent marknadsföring Niklas Bondesson vid Stockholms Universitet. Den ska vara inriktad på de värden som är mest aktuella för If och ska enligt Maria Ziv, ny chief marketing officer på If inte bara se bra ut utan även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon