Inga byråer kvar i svenska WeWork co-working space

In CXM, E-handel, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Är det en lärdom om att inte ha för korta och icke-inlåsta hyreskontrakt som utkristalliserar sig? Inte många av de webb-, digital och e-handelsbyråer som valde att flytta in på svenska WeWork vid öppnandet finns kvar på plats idag. Visar det sig.

Det är faktiskt bara e-handelsbyrån Star Republic (som efter artikeln publicerades hör av dig och berättar de också just flyttat ut) som har ett kontor kvar på Malmskillnadsgatan 32 i Stockholm, bara 1,5 eller max två år efter inflyttningen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

Annars är Episerver Commerce fokuserade byrånDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Större ledningsförändringar på både Norce och SQLI Nordics


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon