Innovationslabben 2.0 är en grej, Scania öppnar Scania Sergel hubb

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är verkligen dags för innovationslabben 2.0 i city. Efter Coop och SEBs rätt sena, eller mer vältimade öppningar om man så vill, har det blivit dags för Scania att flytta från mer svåråtkomliga Södertälje och öppna upp en central innerstadshubb. Det tillsammans med värden Vasakronan i nya Scania Sergel som öppnar idag.

Alla svenska kunder som handlat upp Commercetools på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Commercetools-sektion. Läs allt här.
Där ska lastbilsentusiaster kunna mötas i tankar och tekniska innovation inom Real-Estate, Branding, Digital Design och Digital Workplace. Förhoppningen CDO Mikael Cato och kollegor har är att bygga kultur, kombinera kompetens och förmåga samt snabba upp olika typer av utvecklingsarbete. På Sergel får Scania sällskap av Avicii Experience, en underjordisk konsertarena, Pophouses olika krogprojekt och nya esportcentret Space. Scania släppte nyligen en egen omfattande Scania Work Playbook som detta fysiska projekt ska vara en del av.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Årets svenska martech-byrå, otippad vinnare. NoA och ARC kammar noll

Hyresvärdar som Vasakronan som sett många retailaktörer lämna eller skära ned på butiksyta (en typ av shrinkflation även här) har stora förhoppningar på att välmående och kassastinna IT- och managementbolag ska fortsätta bygga egna skrapor i innerstan eller jobba i fysiska miljöer med i alla fall en del (WFH) av de egna anställda och kunderna.