Interflora samlar in data om blomkonsumenter, väljer svenska Voyado CRM

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ännu en prestigekund för svenska Voyado CRM. I samband med att Interflora uppdaterar e-handeln i ett omtalat projekt fick de komma in med sin Episerver-connector (och best practice från de senaste åren). Nina Lindvall vd på Interflora berättar att de valt Voyado CRM för att samlar in ny data kring kunderna från den nya e-handelsplattformen. Interflora kommer kontinuerligt lansera nya tjänster, delvis baserade på denna data, för en optimerad kundupplevelse för blomköparna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon