inUse öppnar upp i USA med ny kund, byråerna som lyckats

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

En större privat Adobe Experience Manager kund tar användbarhetskonsulterna på inUse till USA. Det är Panasonic i Denver som tillsammans med svenskarna ska jobba för att göra staden mer "hållbar och smart". Det blir inUses första utomlandskontor. Att satsa på USA är det många svenska byråer som gjort. Få har lyckats växa organiskt eller hålla öppet däremot. Se lista nedan. Listan över aktörer som försökt bryta sig in i landet inkluderar: Society46 (Los Angeles. Gick inte. I konkurs...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment