Kolmården ska bli ”löjligt snabb” digitalt till årets högsäsong

In API, Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird hör av sig och berättar att Parks and Resorts stora digitala satsning ska löpa på i rasande fart. Och att nya www.kolmarden.com just har gått live. Den första nöjesparken inom koncernen som får sin sajt på den nya gemensamma webbplattformen. Sajten ska vara byggd på Contentful, Azure, Gatsby och React. "En lösning som gör sajten löjligt snabb och ger sajtens besökare en prestandaupplevelse i världsklass." Kolmårdens Vildmarkshotell lanserades tidigare i år och nu har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon