Kolmården ska bli ”löjligt snabb” digitalt till årets högsäsong

In API, Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird hör av sig och berättar att Parks and Resorts stora digitala satsning ska löpa på i rasande fart. Och att nya www.kolmarden.com just har gått live. Den första nöjesparken inom koncernen som får sin sajt på den nya gemensamma webbplattformen. Sajten ska vara byggd på Contentful, Azure, Gatsby och React.

”En lösning som gör sajten löjligt snabb och ger sajtens besökare en prestandaupplevelse i världsklass.”

Kolmårdens Vildmarkshotell lanserades tidigare i år och nu har även kolmarden.com fått gå live. Parks and Resorts (Kolmården, Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik) webbplatser ska alla samlas på en gemensam plattform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ett mer mänskligt, digitalt Axel Johnson som andas företagets etos. Allt på Sanity headless

Det är många som uttalats sig om hur pass vansinnigt rappa, agila och högpresterande de är i denna tid av ”perf”-hets och prestandaoptimering. Se några andra exempel från främst e-handelssverige här.

Sajtens mål ska vara att inspirera och locka användarna till att besöka djurparken. Det är riktiga behov och beteenden som ligger till grund för den nya sajten. Den är framtagen i första hand för mobilen då 85% av Kolmårdens besökare är mobila användare.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Epidemic Sound investerar i egna Salesforce och Contentful floran
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss