Rusta och Ciqola Carpets satsar på Storm Commerce och PIM

In E-handel, Nyheter, Storm Commerce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Storm Commerce hinner med en större avtäckning och lansering innan semestrarna. Det för tidigare e-handelsfientliga Rusta, som nu köper in headless alternativet för egna svenska e-handeln Ciqola Carpets. Ett nytt varumärke och en leverantör av mattor inom Rusta-koncernen. Tillsammans med IT-konsulten Sigma har Ciqola Carpets implementerat Storm Commerce plattform för både e-handel och PIM. E-handelslösningen har byggts med Umbraco som CMS. ” - Hos Ciqola Carpets samlas ett brett och unikt utbud av prisvärda kvalitetsmattor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon