Köpare villiga betala 837 kronor per timme för Javautvecklare

In Java, Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Brainville och VD Manuel de Verdier presenterar idag en ny kartläggning av bland annat timpriser inom den svenska IT-konsultmarknaden. Framförallt javautvecklarna sticker ut extra prismässigt. I snitt är svenskt, begärt timpris 803 kronor per timme, men köparna är i sin tur är beredda att betala mer. Upp till 837 kronor per timme. Konsultering inom IT- och telekom, management- och strategi samt teknik är mest efterfrågade i landet. Över 70 procent av de lediga uppdragen fanns inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon