Lakritsroten live på Vue headless och Adobe PWA e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Omnikanal, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Gustav Westman som är VD på Lightcom berättar att de står bakom det nya PWA- och Vue Storefront projektet för svenska omtalade godisföretaget Lakritsroten. E-handeln erbjuder enbart lakrits i 700 olika varianter och stöds av 8 öppnade omnikanals-lakritsbutiker i bl a Stockholm, Göteborg och Malmö. PWA och headless-lösningen har uppmärksammats av Vue själva och används som ett globalt case. Lakritsroten.se baseras i botten på en Adobe Magento 2 lösning. Lakritsroten jobbar även med bl a Zedcom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon