Ledande alternativ för knowledge base, social experience och kundtjänst

In Chatbots, Community, Facebook Pages, CXM, Marketing Automation by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Samtidigt som kunskap om kundens bakgrund, vilja och potentiella konvertering blir en allt större del av CMS integrerade närvaro iom. CXM trenden så växer det fram flera olika erbjudanden kring mer extern hantering av denna datatyp.

Social Customer Service

Oracle fick en mycket omfattande och avancerad Social Experience / Contact Center Experience / Engage / Service Experience Platform lösning med 2011 förvärvet av RightNow CX Cloud som används av t ex Hotels.com, Travelocity och iRobot.

En aning enklare, och omtyckt i en del svenska sammanhang är Zendesk Knowledge Base software. Även Australienska Atlassian Confluence har samma typ av support.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Oracle sparkar över 10 000, e-handel och CX värst drabbade

Det var ett tag sedan vi hörde av från svenska WebAssistant Knowledge Base/intelligent FAQ, men de finns också med i bilder.

Sedan finns så klart gamla vanliga GetSatisfaction, UserVoice och Kundo som i mångt och mycket gör samma sak även om de startade som mer widget-utformade ”tyck till-knappar”.

Sedan finns även SupportBeem, UseResponse, Freshdesk, HappyFox, HunchBuzz, UserEcho, TeamSupport.com och många fler.

Kommentarer

  1. EPiServer skapade ett partnerskap med Silverpop idag. Ang. marketing automation och mer avancerad Social Experience / Contact Center Experience / Engage / Service Experience Platform.

  2. En kul fråga man kan ställa sig är hur bra supportplattformarnas support är. Finns alla leverantörerna på plats i ditt kommentarsfält för att svara på frågor? :) Vi på Kundo finns här.

Leave a Comment