litium bakom flera nya B2B och PIM e-handelsprojekt

In Nyheter, E-handel, litium by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Litium står inte på bromsen under de högintensiva B2B Marketplace/D2C ehandelstiderna som skapar så många nya projekt och sysselsätter varenda större inhouse marknadsavdelning just nu (här är en länk till ny föreläsning om ämnet). Det noterade SaaS e-handelsplattformsbolaget visar upp flera nya kundcase under slutet av oktober. En av dem som jobbar med litium är B2B textilföretagskunden Götessons. De verkar på en stor internationell marknad och tidigare valt att vänta en stund med att nå ut...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon