Rymdstyrelsen släpper ny webbplats på Episerver

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Authority har strax innan semestrarna lanserat Rymdstyrelsen sin nya webbplats på rymdstyrelsen.se. Den har utvecklats av Authority i samarbete med Intellecta Corporate. Det är en Episerver webb, samma CMS-lösning som Rymdstyrelsen använt tidigare. Fokus i projektarbetet ska ha varit att öka styrelsens läsbarhet och att väcka allmänt intresse för det spännande område som rymden är. Rymdstyrelsen är Sveriges rymdmyndighet, ansvarig för statligt finansierad nationell och internationell rymdverksamhet i Sverige vad gäller forskning och utveckling. På engelska heter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon