McDonald’s totaldigitaliserar egna Drive-Thru passagen

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För vissa betyder digitaliseringen mer än andra. Inom fastfood ställer kunderna höga krav på både service, tillgänglighet och anpassningsbarhet. Inte minst digitalt. Det är en anledning till att Rickard Berthold, Digital Lead på McDonald’s i Sverige, löpande satsar vidare på flera nya digitalkoncept inom resturangrena, både ute som inne. Något han påpekat för oss tidigare på MKSE.com. Idag digitaliseras Drive-Thru-processen ännu mer. Det har införskaffats nya menytavlor framtagna tillsammans med Visual Art. Nu skräddarsys menyerna efter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon