Flera nya VR-kampanjer från H&M, framtagna av svenska Warpin

In CRM Customer Relationship Management, Lojalitetsprogram, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska VR-aktören Warpin har blivit ny "hus VR-byrå", om något sådant existerar, till självaste modejätten H&M. Tillika en av Sveriges absolut största konsultköpare. Under lojalitets- och digitalt kundbearbetningseventet Customer Loyalty Conference av Wednesday Relations på torsdagen berättade företagets VD Emma Ridderstad mer om några VR-projekt de ansvarat för åt H&M under det senaste året. Warpin har bland annat tagit fram en VR-del och fysisk sektion för H&M Moschino samarbete Moschino x H&M kallad H&Moschino mixed reality campaign....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon