Meridium ersätter Saab inhouse, lanserar väldigt trygg lösning

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Meridium verkar fortsatt gå och må jättebra. De har lanserat flera större releaser under 2016 och presenterar nu ytterligare en ny namnkunnig referens på Episerver CMS.

En kund de faktiskt verkar tagit över från ingen mindre än svenska Saab. Eller webbutvecklingsenheten på Saab Security AB (som ett tag gick under namnet Combitech) i Växjö som 2009 hade uppdraget. Det ärSaabs tidigare dotterbolag Combitech i Linköping som byggts om och fått en modernare design . Meridiums uppdrag ska ha omfattat utveckling, design och hjälp vid strategiska vägval. Webben är väldigt fokuserad på att presentera bolaget som störst på säkerhet, trygghet och ”cyber security”. Dessutom har den försetts med ”mouse-over focus” på alla löpbilder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cookies-accept är numera Visitor Relationship Management

I projektet har de samarbetat med Svarteld (för content som bilder) och Brand Mission (copy/texter). Resultatet kallas en kommunikativ och responsiv webbplats med fokus på försäljning och rekrytering. Nu ska en engelsk webb lanseras.

Däremot är det väl under all kritik att inte https slagits på? Speciellt dessa dagar.

Combitech är ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Combitech har drygt 1870 konsulter på ett 30-tal platser i Sverige, Norge och Finland.

Dessutom har gänget släppt en ”sop-app” för sin nya kund Tekniska verken i Linköping.

Leave a Comment