Nilfisk vill skapa fantastiska B2B-upplevelser på Adobe Experience Manager

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Städutrustningstillverkaren Nilfisk med Britt Mandrup, director Global Digital Experiences & Marketing Services, är en ny större referenskund för Adobe AEM i Norden. De håller som bäst på att rulla ut en större global Adobe Marketing Cloud, och framförallt Experience Manager lösning, som ska gå att enkelt adoptera och anpassa för mer lokala marknader. Nilfisk har jobbat med utmaningen att bygga en fantastisk kundupplevelse när man verkar inom B2B. B2B var även grupperingen som Nilfisk även valde att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon