Nudie Jeans går ”all in” på PWA, serverless e-handel, Contentful, Django och JAM-stack

In Centra, Contentful, CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Online Marketing, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nudie Jeans som företag sätter tydligen en stolthet i att alltid testa det senaste teknologiskt samt ska ha en stor vilja att bygga en helt digital varumärkesupplevelse och handel. Nu i november går de "all in" på både PWA, headless commerce och ny serverless JAM-stack. Nudie Jeans nya PWA e-handel har en uppdaterad Centra som plattform, samma val som de använt tidigare ifrån moderbolaget Young/Skilled men nu i en senare... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon