Nya Reserol.com ersätter butiksnärvaro med abonnemangsmodul och e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Efter ett 700 timmar långt Magento-projekt av Vaimo har nya Reserol.com sett dagens ljus. Det producerande bolaget Nutrinovate startade 2015 en helt ny fabrik i Sverige, men valde att inte ha en egen fysisk butik. E-handeln blev direkt väldigt viktig.

Företaget säljer bara en produkt, Reserol, ett naturligt ämne som ökar människans livslängd genom att fungera som en kraftfull försvar mot virus, bakterier och skadliga sjukdomar relaterade till åldrandet. Reserols nya webbplats på Magento med Payex, ska ge en stilren, minimalistisk känsla som återspeglar företagets premiumprodukt. En abonnemangsmodul från Sellxed används och har anpassats för att fungera med Payex och möjliggöra abonnemangsköp.

“ – Vi behövde en webbplats som visar upp vår produkt med exakthet och som låter kunder runt om i världen att få tillgång till den. Vaimo skapade en pålitlig, väl utformad sajt som realiserade vårt digitala koncept.”

Säger Mikael Lindblad, CMO Nutrinovate.

Reserol är baserat på en innovativ drug delivery platform som transporterar in substanser via munslemhinnan – Functional Film TechnologyTM (FFT). Tekniken är framtagen i Sverige och är resultatet av tio års forskning och utveckling.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Efter två års pandemierfarenheter och fördubblad försäljning, Lindt D2C e-handel byggs om

Kommentarer

Leave a Comment