Nya Reserol.com ersätter butiksnärvaro med abonnemangsmodul och e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Efter ett 700 timmar långt Magento-projekt av Vaimo har nya Reserol.com sett dagens ljus. Det producerande bolaget Nutrinovate startade 2015 en helt ny fabrik i Sverige, men valde att inte ha en egen fysisk butik. E-handeln blev direkt väldigt viktig. Företaget säljer bara en produkt, Reserol, ett naturligt ämne som ökar människans livslängd genom att fungera som en kraftfull försvar mot virus, bakterier och skadliga sjukdomar relaterade till åldrandet. Reserols nya webbplats på Magento med Payex, ska ge...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment