Omtag på hela externwebben, Försäkringskassan väljer SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Försäkringskassan, av Sveriges största myndigheter, blir en ny jätteskalp för svenska SiteVision. Java-CMS:et ska drifta hela den externa webbplatsen framöver när plattformen byts ut. Detta trots att Försäkringskassan.se nu i mars utsågs till Sveriges bästa myndighetssajt i tävlingen ”Sveriges 100 bästa sajter". Försäkringskassan har haft igång ett projekt om att utveckla digitalt innehåll och självbetjäningstjänster. En skalbar och redundant lösning med högsta säkerhetsnivå var kravställningen. Inom ramen för det krävdes ett användarvänligt webbpubliceringssystem som kunde förbättra produktivitet,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon