PPP siktar på miljarden, två förvärv nära avslutas

In Content Marketing, E-handel, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

PPP med koncernchef Anders Ribba ska fått, och satt, nya mål med verksamheten för de kommande 12-18 månaderna och verksamhetsperioden.

Det är intressant i ett klimat där det uppenbart generellt tryckts på paus gällande förvärv och M&A-aktiviteter. Trots att det idag finns en hel del mycket billiga förvärvsobjekt tillgängliga på marknaden. En även nykomponerad styrelse har satt det nya målet i händerna på PPP och hela PR-, komm-, content, ehandels- och martech-byrågruppen (Oh My!, Spoon, Fuze, m fl) att omsätta en miljard samma period.

Det är även intressant att det rör en grupp där byrånätverken tidigare varit mycket aktiva inom just M&A. PPP ska nämligen bl a uppnå detta genom två nya förvärv, som nu ska dragit ut på tiden och kunnat ventilerats ett tag, men idag ska vara närstående.

” – Vårt högt ställda mål är att omsätta en miljard, vilket alltså är en dubblering kontra nu. Det hoppas vi kunna nå redan 2025 .. Vi har några spännande förvärv på gångDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture Song prioriterar att köpa byrånätverk, intressant för ARC, NoA, PPP och Nova