Reklambyrå omformas till service design byrå, delar av Nord DDB försvinner

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ska reklambyråerna bli Service Design byråer? Nord DDB med VD Niclas Melin och hemvändande CD Andreas Dahlqvist vill det hur som helst med nya inte missa några affärer inom området. De placerar egna UX:are och interaktionsdesigners i egna nysatsningen "Alchemy". Andreas Fabbe som tidigare varit digitalchef på Nord DDB blir kreativ chef på Alchemy DDB. DDB har fått mycket erfarenhet i samarbetet med Försvarsmakten och deras träningsapp några år sedan. Där togs det fram ett eget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon