Staples Sverige och Staples USA gör ytterligare två inköp av e-handelsplattformar

In Adobe Marketo, E-handel, Intershop, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Staples har en ytterst decentraliserad syn på e-handelsplattformar, visar det sig. Varumärket har olika ägare i olika världsdelar och det har lett till olika satsningar. För hur många aktörer är det inte som byggt olika B2B Commerce och B2C Commerce för Staples? Idag dyker ännu en aktör upp och säger de är e-handelspartnern nummer ett till den globala kontorsutrustningsjätten.

Bloomreach, som äger t ex Hippo CMS och använt stora delar av sitt riskkapital från de senaste åren för att bygga eget inom CDP och martech, ska vara ny e-handelspartner B2B och B2C för Staples i USA.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tom Wood live på Brink Commerce, Voyado, Algolia och Contentful e-handel

Samtidigt får MKSE.com information från svenska Staples e-handelsansvarige och Field Marketing Manager Nordic & Head of Digital, Staples-SolutionsDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Biljätten satsar fullt ut på Contentful headless


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon