Staples Sverige och Staples USA gör ytterligare två inköp av e-handelsplattformar

In Adobe Marketo, E-handel, Intershop, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Staples har en ytterst decentraliserad syn på e-handelsplattformar, visar det sig. Varumärket har olika ägare i olika världsdelar och det har lett till olika satsningar. För hur många aktörer är det inte som byggt olika B2B Commerce och B2C Commerce för Staples? Idag dyker ännu en aktör upp och säger de är e-handelspartnern nummer ett till den globala kontorsutrustningsjätten.

Bloomreach, som äger t ex Hippo CMS och använt stora delar av sitt riskkapital från de senaste åren för att bygga eget inom CDP och martech, ska vara ny e-handelspartner B2B och B2C för Staples i USA.

Samtidigt får MKSE.com information från svenska Staples e-handelsansvarige och Field Marketing Manager Nordic & Head of Digital, Staples-Solutions

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.