Saburojeans.com går live på ny ekologisk Litium e-handel

In E-handel, litium, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Motillo berättar att de har släppt ett av e-handelskonsultens största åtaganden genom tiderna och det uppdrag där de har haft flest roller involverade. Det är Saburos e-handel som öppnade idag efter lunch. Saburo Jeans säljer tidsenliga jeans i 100% ekologisk bomull. Företagets produkter tillverkas i Bangladesh och Saburo är stolta över att följa lokala regler och riktlinjer för tillverkande industri. Nya Saburojeans.com är en litium SaaS .NET e-handel för modevarumärket med samma namn. Projektet ska innefattat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon