Meningen med CXM Playbook och Adobes bästa Digital Experience Partners 2020

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, Adobe Marketo, CXM, E-handel, Java, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe har från karantänen fått ur sig en del nyheter. I brist på Adobe Summit och Magento Imagine i Las Vegas fick kundupplevelsebolaget släppa utse årets favoritpartners från hemmet.

För 2020 blev det Netcentric som vann titeln som Adobe 2020 Digital Experience Solution Partner of the Year, Central Europe samt svenska e-handelskonsulten Vaimo som utsågs som en av Adobes Digital Experience Partners of the year. Deloitte Digital vann Americas (Enterprise) partner nivå, Corra: Americas (Commercial/Magento) och DemandGen: Americas (Commercial/Marketo). Accenture Interactive vann igen EMEA-wide nivån.

Att utmärkelsen var på gång för Netcentric och Cognizant gick att förutse. Bland annat har Volvo Group hyllat partnern det senaste kvartalet. Arkitekten av föregångaren till Adobe Experience Manager, Day Software, arbetar idag på Netcentric och visade sig vara en av få, kanske den enda i världen som lyckades lösa de omfattande AEM-knutar kring delsajter, översättningar och DAM-kopplingar som fordonstillverkaren dragits med de senaste åren.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Avaus storsäljare är paketerad marketingOps för 15 Mkr

Gerhard Gerner, CEO Netcentric säger att:

” – Vi är väldigt stolta att bli fortsatt uppskattade av Adobe. Tack till speciellt vårt unika Netcentric community och till alla teammedelmmar som gör sitt yttersta varje dag.”

Adobe med helt nya områdeschefen Anil Chakravarthy har via länk från vardagsrummet även offentligt lanserat egna CXM Playbook som ett nytt typ av stöd för sina kunder och implementationspartners. Inriktad till nya målgruppen som inte längre enbart är CMO, men vad Adobe 2020 kallar för CMO&CIO. Playbook’en är en digital utbildningsplats och samling av rekommendationer, instruktiva filmer och best practice tips om hur projekt drivs. Direkt från andra kunder. Främsta uppgiftslämnare är som så många andra år Adobe själva.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apollo Travel köper in e-handelsrådgivning och förstudie, anpassar organisationen

Syftet är uppenbarligen detsamma som var på tapeten 2019. Att snabbare få igång uppstartade AEM-pilotprojekt och minska kundernas oro kring kostsamma licenser som inte används i sin helhet. Eller snabba igång befintliga installationer som inte ”skalar upp” och adderar andra delar av Adobes förvärvade produktflora. Under 2020 är det inte bara den klassiska bristen på partnerkompetens som styr men även de stora, Enterprise-kundernas omfattande organisationer, silos och fortsatta internpolitik.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss