Shopify växer så det knakar, satsar på Sverige i vår

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I en ny intervju med alltid entusiastiske Björn Påhlman Spenger i Framtidens E-Handel har e-handelsveteranten, tillika Shopifys svenska Market Development Manager (ansvarig för Shopify Sverige och Danmark), Susanne Holmsäter berättat mer om vad pandemi, D2C-trenden och alla enorma e-handelsinvesteringar just nu inneburit för den kanadensiska SaaS e-handelsledaren.

Speciellt kul är att höra hur Sverige och Norden kommit allt mer i fokus för 1234-miljardersbolaget (ned något från en topp i februari 2021 om närmare 1826 miljarder SEK i värdering). Sedan Shopify köpte resterna av Tictail har flera svenskar, som Shopify Shop Pay betalknapp-ansvarige Carl Rivera, anslutit till Shopify-teamet och byggt vidare på sina karriärer

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.