Tictail köps upp av Shopify, läggs ned

In E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tictail har inte haft en lätt resa de senaste åren med mångmiljonförluster, nya affärsmodeller (Tictail Plus premiumtjänster från början av 2017 ) och 11 krävande riskkapitalister som satsat nästan 300 Mkr i Tictail de senaste 6,5 åren. Siffror från två år tillbaka visade att Tictail i snitt enbart väntades tjäna runt sju kronor om året på sina betalande användare som lade till premium e-handelstjänster. Men det skulle vända, under 2018 skulle Tictail nå lönsamhet menade VD Carl Riviera (Waldekranz). Om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon