Skötselråd viktigare än merförsäljning, J.Lindeberg väljer Voyado som lojalitetsystem

In CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Omnikanal, Online Marketing, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

J.Lindeberg har gjort sitt val av nytt lojalitetsystem och det blev Voyado som vann, berättar CEO Johan Bäckarlin. En till fjäder i hatten efter att Apoteket och Interflora valde Voyao häromveckan.

Klädbolaget kommer satsa på ”unified commerce” för en mer personlig kundupplevelse framöver enligt Felix Kruth, Head of Global e-commerce på J.Lindeberg. Han betonar värdet av att komma närmare kunden:

”– Kundupplevelse handlar mindre om lojalitet och mer om service, säger Felix. Tänk dig att du köper en kostym. Då ska du först få tips hur du sköter om den, inte ett erbjudande på skor som passar till. Och det ska ske automatiskt. Vi vill ge varje kund en rik upplevelse utifrån personliga behov. I realtid. Oavsett kontaktpunkt. För att det ska vara möjligt måste vi få all kunskap om kunden, och all data måste integreras sömlöst i ett och samma system.”

iStone Commerce kommer som partner till Voyado att implementera systemet. J.Lindeberg är en SaaS Salesforce Commerce/Demandware användare för sin digitala handel. För några månader sedan öppnade även J.Lindeberg och Vertiseit bolagets nya omnikanalsfokuserade digitala “concept store” på Sankt Paulsgatan i Stockholm.