SLL köper in systemutveckling för 150 Mkr av norska Bouvet

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bouvet vann ramavtalet att leverera inom Utredning & analys och Systemutveckling & integration till Stockholm läns landsting (SLL), Inera och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Främst e-hälsa står på agendan inom avtalet som värderas till totalt 150 miljoner kronor. "– Avtalet är en milstolpe i vår strategiska satsning på e-hälsa. Digitalisering av hälsotjänster blir avgörande för myndigheternas förmåga att erbjuda användarvänliga tjänster, och vi på Bouvet är stolta över att kunna bidra till att Sverige...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment