Södertälje tränar upp egna voice-boten KIM, ska öka tillgängligheten

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Södertälje ska "bli Sveriges smartaste stad" och fortsätter satsa på voice och röststyrning för kommunens invånare. Deras egna voice-tjänst KIM har nu i ett nytt projekt börjat lära sig både lyssna och tala. I ett samarbete med Boost.ai, Talking to me, Softronic AB och kommunen själva. Syftet med "Conversational AI" tilläggen är främst att öka tillgängligheten till grupper som har svårt att läsa och skriva. Södertälje satte redan i somras upp en grundinfrastruktur kallad LoRaWAN tillsammans...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon