SSAB.com väljer Sitecore för kundupplevelse, Episerver ut

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SSAB tog för några månader sedan över finska Ruukki och delade upp verksamheten under tre varumärken, SSAB, Tibnor och Ruukki Construction. Det ledde även till att SSAB byggde nya webbplatser för alla företagen och bytte plattform från Episerver (av Cloud Nine samt Sogeti på intranätet) till en Sitecore CXM-anpassad webb.  En avancerad, kundanpassad installation med flera egenskaper som Sitecore nu är stolta över. Bland annat inom PIM och personalisering. Målet med nya SSAB.com är att presentera det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment