St1 tar kampen med Circle-K, mackar blir matkonceptet Ploq.se, ny Magento e-handel

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Omnikanal, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den obemannade bensinmackkedjan St1 har släppt sitt nya restaurang- och matkoncept på Ploq.se samt ska strax öppna upp på över 100 stationer runt om i landet. I dag omsätter St1:s vägbutiker runt en miljard SEK. Redan i dag finns en vägkrog med Ploqs koncept i Malmö. ” - Konsumentundersökningar visar att många trafikanter vill ha en lugn och trevlig miljö samt god mat med kvalitet” Säger Stefan Samuelsson, affärsområdesansvarig för Ploq på St1. E-handelssajten länkar just nu...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon