Staden Åbo och Skärgårdsstiftelsen handlar upp digital destination

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den finska staden Åbo och svenska Skärgårdsstiftelsen gick under våren samman i ett projektet med arbetsnamnet Archipelago Access. Syftet är att öka skärgårdens attraktivitet, utveckla skär- gårdsturismen på ett hållbart sätt och presentera skärgården mellan Åbo och Stockholm som en mer sammanhängande och tillgänglig destination. En ny digitaltjänst ska tas fram och fungera som en gemensam digital entré till både Stockholm och Åbo skärgård, och kunna guida turister genom sina skärgårdsvistelser före, under och efter deras...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon