Oriflame och internationellt modeföretag köper upp Motillo CSM paketering, nya kunder

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelskonsulterna på Motillo med VD Jakob Twedmark har under året satsat vidare på egna CSM-doftande tjänstepaketeringen Motillo Growth Team. Ett erbjudande för befintliga och nmya kunder där Motillo vill ta ett mer komplett ansvar för kundens e-handelskanal med bl a contentarbete, webbanalys, martech-stöd, löpande SEO-arbete, kundtjänstärenden och kontakter med tredjepartslogistik. En av de första kunderna att ta upp paketeringen var Saburo Jeans nya litium SaaS .NET e-handel avtäckt i våras, integrerad med NYCE logistiksystem, Klarna Checkout och Unifaun Delivery Checkout. Där fick Stockholmskonsulterna agera inhyrt stöd i alla e-handelsaktiviteter. En roll även flera andra nischade e-handelskonsulter valt att ta, samt som blivit en viktigare del av erbjudandet för de tresiffrigt antal anställda svenska e-handelsbolagen.

Vi har mer på samma ämne:  Kamp om vilka som är bäst och mest erfarna inom Shopify Plus i Sverige

Även mer kända Oriflame ska vara en kund av Motillo Growth Team. Oriflare är ett internationellt, direktförsäljande kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder. Oriflame berättar att -handeln kommit att bli en viktig kanal för försäljning och närliggande tjänster och det är av högsta vikt att den den presterar.

Ny kund in även även Roswi (Litium + Microsoft Dynamics NAV). De hade tidigare Celebration Studios som Litium-leverantör. Roswi har i över 80 år byggt upp erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, inköp och logistik av friluftsprodukter samt kökstillbehör.

Vi har mer på samma ämne:  Länna Möbler, Elodie Details och Childrens House handlar upp ny e-handelspartner

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss