Större upplevelse på inloggat Friskis och Svettis, bygger nytt på Sitecore XP. Lämnar Sitefinity

In Nyheter, Omnikanal, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore har en större referens i välkända friskvårdskedjan Friskis&Svettis som de släppt flera nya projekt för. De står idag bakom både koncept, design och utveckling av app och inloggad webb. Friskis&Svettis har idag hela 500 000 medlemmar och har satsat stort på lojalitetsprogramsanpassningar samt att sammankoppla upplevelsen på plats på ett center med det digitala mottagandet. Det ska funnits starka omnikanalambitioner med center, app, webb och mobilwebb.

Decerno är ny AM/förvaltningspartner och står för de proaktiva förändringarna. Decerno ska även ha fokuserat på att utöka upplevelsen för medlemmar i inloggat läge, berättar de.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Höstens noteringssuccé goda nyheter för EQT och Sitecore, kund och partners visade upp sig i Köpenhamn

Webbplatsen på CMS-plattformen Sitecore lanserades för först omkring 10 månader sedan. Den ska vara personaliserad med möjligheter till målgruppsanpassad kommunikation och riktad Marketing Automation kommunikation mot olika medlemskategorier.

För sex år sedan handlade Friskis&Svettis Riks upp, som nästan ensam i landet, det extremt ovanliga valet SiteFinity 5.2 CMS. Som sedan dess köpts upp av Progress för omkring 1,9 miljarder SEK. Största konkurrenten SATS och sats.se är en Episever DXC användare sedan 2011.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.