Studieförbundet Vuxenskolan handlar upp ny partner för e-handel

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Studieförbundet Vuxenskolan har efter en upphandling valt ut Spot On som ny teknisk och digitalpartner. En ny e-handel står först på schemat. Studieförbundet Vuxenskolan har drygt 900 anställda, cirka 20 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Förbundet är en Optimizely / Episerver CMS användare idag.

Spot On berättar för MKSE.com att byrån redan har påbörjat arbetet med att göra en förstudie för att få ännu bättre förståelse för vilken e-handels och CX-plattform skulle passa kunden framöver. E-handel finns inte, men Studieförbundet Vuxenskolan har tidigare bl a handlat upp Episerver/Optimizely intranät och webb av Cloud Nine.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  HSB flyttar till Optimizely DXC-molnet efter ett decennium, ny partner

Spot On tror de står inför ett spännande projekt eftersom det inte är den ”traditionella” e-handelskunden eller e-handelsbehoven. Andra liknande kunder som NTM-koncernen, Dynamic Code, Folkspel etc. ledde till att Spot On vann uppdraget.