Subaru storsatsar på EPiServer, driver RoPo projekt

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under våren kommer Ottobonis ombyggda webb för bilmärket Subaru i EPiServer att lanseras. Bilmärket ska har påverkats av en RoPo (research online, purchase offline) trend som drivit arbetet inom Subaru framåt. Omfattande kundundersökningar ska ske just nu för att forma den nya webbplatsen. Det ligger i tiden att satsa bland bilmärkens svenska webbplatser. MKSE.com har täckt många av de tidigare bilprojekten under de senaste kvartalen: Honda (E37 och Synkron Via/custom) BMW (Adobe AEM) Audi (Adobe AEM) Nissan Sverige (Adobe...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment