Subaru storsatsar på EPiServer, driver RoPo projekt

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under våren kommer Ottobonis ombyggda webb för bilmärket Subaru i EPiServer att lanseras. Bilmärket ska har påverkats av en RoPo (research online, purchase offline) trend som drivit arbetet inom Subaru framåt.

Omfattande kundundersökningar ska ske just nu för att forma den nya webbplatsen. Det ligger i tiden att satsa bland bilmärkens svenska webbplatser. MKSE.com har täckt många av de tidigare bilprojekten under de senaste kvartalen:

”– Webben är en viktig marknadskanal för oss. De som besöker våra återförsäljare har redan skapat sig en uppfattning om varumärket och ofta läst in sig grundligt på webben. Därför skall vår webb bli mer responsiv och relevant för den individuella besökaren. Är det sannolikt att en given besökare vill ha en bil för utomhusaktiviteter i Norrland så vill vi direkt visa hur väl Subaru passar in i den bilden.”

säger Pieter Stokman IT-chef på Subaru Nordic. För fyra år sedan valde Subaru att använda .NET baserade Camelonta CMS som nu överges

0M
15 miljoner Boxer motorer står tillverkaren bakom

Subaru Nordic har även valt en ny driftsleverantör i svenska cloudleverantören Ipeer inom Cygate. Deras uppdrag var att göra  webbplatsen i sex länder mer individanpassad. Subaru skall alltid funka den nya webbplatsen har krav på sig att vara snabb och pålitlig, oavsett var besökaren befinner sig.

Leave a Comment