Svenssons ”supersnabba” Commercetools e-handel lägger till Triggerbee CX

In Cloud / Förvaltning, Commercetools, E-handel, Headless / Decoupled CMS, litium, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenssons i Lammhult har uppdaterat sin e-handelsmiljö med några tillägg och förändringar under starten av det nya året. Bland annat har flera stöd från svenska Triggerbee lagts till för att utöka kundupplevelsen. Svenssons i Lammhult använder fortfarande annars Avensia Storefront Excite samt Commercetools headless lösningen först utvecklad för Nordicnest.com. Tillsammans med en tillhörande Voyado/Apptus personaliseringsmotor.

0 av 100
i perf tester
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Svenssons i Lammhult kallades vid lanseringen ”en av Sveriges snabbaste e-handlare” och enligt uppdaterad releaseinfo ska releasen fortfarande vara byggd främst för ”perf”. Samt att den ska ha utvecklats rekordsnabbt av det tekniska och grafiska teamet bakom. Under Lighthouse-tester på fredagen klockar sajten in på 48/100 efter laddat FCP 4,2s och fått ett speed index på röda 5,6s. För desktop är det lite bättre med ett totalbetyg om 85 i testerna.

När ”perf” verkligen var på modet 2020/2021 och olika e-handelsplattformars CTO försökte bräcka varandra i bästa scores fanns det förvisso vissa aktörer som kom upp i nivåer om 99/100. En av dessa var litium kunden Fondprodukter.se. Hur har då t ex snabba fondprodukter.se överlevt de senaste åren efter uppdateringar och i förvaltning? Sådär, det blev enbart 76/100 respektive 97/100 desktop för sajten i en mätning idag. En annan dominant, svenska Northern spirit på Norce har under åren bytt domän och e-handelsplattform till Shopify för https://northernspirit-sport.com och faller samtidigt från 94/100 Mobile och 100/100 i Desktop till idag enbart 44/100 respektive 71/100.

Om plattformen är densamma då? ”Praktexemplet” 8848 Altitude och svenska 8848altitude.com som är kvar på en Norce Commerce fick bara 10/100 i betyg vid lanseringen, trots ”perf” fokus. Den får idag 30/100 respektive 67/100. Så aningen bättre.

Att jobba mot ”Perf” verkar vara en färskvara.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Elcykelpunkten handlar upp Norce e-handel av ny partner