Annicka Traugott, creuna, Decerno, fastighetsbyran, fastighetsbyran.com, Jenny Sillén, motillo, SEO, swedbank Fastighetsbyrån Microsoft .NET, Episerver, Nyheter, SEO

Swedbank Fastighetsbyrån fortsätter slå ihop webbar, ny partner

In Microsoft .NET, Episerver, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedbank Fastighetsbyrån har kopplat loss sin källkod och begett sig till en ny partner igen. Nu är det drifts- och IT-partnern Decerno som tar över det mesta inom det omfattande mäklar-, webb- och Episerverprojektet.

De berättar att de övertog utveckling och källkoden från Creuna och lanserade de nuvarande webbarna under nya domänen fastighetsbyran.com förra året. Det i en sammanslagning av fastighetsbyran.se samt utland.fastighetsbyran.se. En av målsättningarna med nya “.com” webben var att förbättra SEO och Google rankingen i konkurrens med alla andra svenska mäklarfirmor. Lösningarna presenterades nu i januari 2020 för alla Swedbank Fastighetsbyråns anställda.

“ – Projektet har genomförts med kort deadline och med ett bra samarbete inom Decerno och tillsammans med kunden Fastighetsbyrån samt Creuna som varit ansvariga för SEO-arbetet.”

Sade projektledare Jenny Sillén i en kommentar vid lansering. Tidigare harVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.