Swedbank Fastighetsbyrån fortsätter slå ihop webbar, ny partner

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedbank Fastighetsbyrån har kopplat loss sin källkod och begett sig till en ny partner igen. Nu är det drifts- och IT-partnern Decerno som tar över det mesta inom det omfattande mäklar-, webb- och Episerverprojektet.

De berättar att de övertog utveckling och källkoden från Creuna och lanserade de nuvarande webbarna under nya domänen fastighetsbyran.com förra året. Det i en sammanslagning av fastighetsbyran.se samt utland.fastighetsbyran.se. En av målsättningarna med nya ”.com” webben var att förbättra SEO och Google rankingen i konkurrens med alla andra svenska mäklarfirmor. Lösningarna presenterades nu i januari 2020 för alla Swedbank Fastighetsbyråns anställda.

“ – Projektet har genomförts med kort deadline och med ett bra samarbete inom Decerno och tillsammans med kunden Fastighetsbyrån samt Creuna som varit ansvariga för SEO-arbetet.”

Sade projektledare Jenny Sillén i en kommentar vid lansering. Tidigare har Fastighetsbyrån jobbat med bl a Nansen, Making Waves och Fastighetsbyrån jobbar även med Motillo i Karlstad kring sin webb och e-handel. Fastighetsbyrån är ett helägt dotterbolag till Swedbank med runt 1 800 anställda och 270 egna kontor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vinga handlar upp Litium On-Demand Cloud e-handel och ny partner

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss