Telenor Connexion väljer Consid för framtida globala IoT tjänster

In CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det var i juni som Telenor Connexion bjöd in till upphandling med målet att skriva kontrakt med ett fåtal leverantörer. Consid valdes då ut till en av ramavtalsleverantörerna. Avtalet spänner över flera olika roller och berör samtliga orter i Sverige som Telenor Connexion är verksamma.

” – Vi ser fram emot vårt samarbete tillsammans med ett så stabilt bolag som Consid då de besitter den kompetens vi eftersöker för att kunna utveckla vårt erbjudande ytterligare.”

Säger Johan Björkman, inköpschef på Telenor Connexion.

”- Det känns oerhört roligt och spännande att få arbeta med Telenor Connexion som är en av de viktigaste aktörerna inom IoT. Att bli vald i hård konkurrens visar dessutom på Consids leveranskapacitet i både Stockholm, Göteborg och Karlskrona och att vi har en historik av
att våra konsulter levererar bra resultat till ett bra pris.”

Säger Peter Thorman affärsutvecklare på Consid. Telenor Connexion är även en större Salesforce Sales Cloud och Service Cloud användare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dollarstore gör comeback inom e-handel, nysatsar med Litium SaaS. Så ser strategin ut

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss