Thinkable ansvarar för Swedbank Digital Transformation, vinner Apotek Hjärtat, Flygbussarna och Anticimex

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I skuggan av mer utåtriktade Doberman och inUse har det unga bolaget Thinkable tagit flera namnkunniga storkonton under 2015-2017.Ett av de mer krävande är det för banken Swedbank med 4,4 miljoner kunder. Thinkable kallar sig sedan flera år tillbaka för officiell "digital transformationspartner" till Swedbank. Det gäller främst UX- och koncept arbete. De är rådgivare när banken tar fram nya produkter, funktioner och appar. Thinkable står tillsammans med SEO/SEM och digital marketing  specialisterna på Raw Digital samt tekniska partnern HiQ även bakom nya lösningar för Anticimex. De...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.