Umbraco e-handel och Storm PIM för förpackningsföretaget Tara Pac

In E-handel, Microsoft .NET, Nyheter, PIM, Storm Commerce, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tara Pac som erbjuder ett brett sortiment av förpackningar till företag på den nordiska marknaden har gjort sitt val av PIM och e-handel. Det blev en danska open source Umbraco och Storm PIM som ska bygga Tara Pacs framtida e-handel.

B2B-kunderna till Tara Pac är allt från en glassfabrik i Norrland till stora företag inom bygg och färg. Den digitala byrån Toxic, valdes för att driva utvecklingen med sikte på lansering i början av 2022. En framtidssäker och flexibel lösning önskades och valet föll på Umbraco CMS och Storm PIM.

” – Vi kommer fortsätta kunna ha ett brett och flexibelt sortiment, men nu med enklare hantering. Att uppdatera produktutbudet på ett smidigt sätt på hemsidan idag är omöjligt och därför letade vi efter en ny lösning, så vi ser verkligen fram emot det nya PIM systemet. Det kommer bli en fantastisk möjlighet för oss att få mer ordning och reda och kunna jobba mer effektivt.”

Säger Yasmine Ströberg. Marknadschef på Tara Pac.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Altor och QNTM Groups uppdaterade Bizzkit plattform får "revolutionerande" förändringar, nya partners