Vastsverige.com satsar på positionering och navigatorkoppling

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Turistrådet Västsverige släpper loss Vastsverige.com på en Episerver CMS. Uppdraget tog hela två år att slutföra. Slutresultatet blir den officiella besöksguiden för Västsverige med ambitionen att bli Sveriges bästa destinationswebbplats, den självklara informationskällan för de som vill besöka regionen. Vastsverige.com har försetts med funktionen ”Nära dig” som gör det möjligt för den som befinner sig i regionen att med ett knapptryck få förslag på upplevelser och besöksmål utifrån position. Via "Favoriter” ska besökare kunna hitta ett resmål och därefter få...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment