Vive avtäcker VR retail och framtidens flagship store

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Framtidens retail och AR/VR på en och samma gång? Idag presenterar Rikard Steiber och HTC Vive sin första egna flaggskeppsbutik och det egna konceptet för att informera om och sälja sina VR-enheter framöver.

Det blir mycket i egna loggans ljusblått samt en hel del klassiska ”bilsimulatorstolar” då butiken för första gången öppnades upp. Platsen var såklart teknikstaden nummer ett under 2018. Shanghai i Kina. De egna VR-enheterna kan prövas på både i sittande (i en sacco-säck) eller stående läge. Dessutom finns det gott om dryckesstationer och olika användningsområden och scenarior där VR-enheterna demas.

Nya Mario Kart VR för HTC VIVE från Bandai Namco kommer dessutom inom kort finns för ett testspel i butiken.

Under årets Sthlm Tech framgick det att HTC Vive hoppas stort på den kommande releasen av untethered adapter (trådlös uppkoppling av headset’et) för Vive och Vive Pro. Den släpptes för första gången nu i slutet av september.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och TeliaSonera. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.