Vive avtäcker VR retail och framtidens flagship store

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Framtidens retail och AR/VR på en och samma gång? Idag presenterar Rikard Steiber och HTC Vive sin första egna flaggskeppsbutik och det egna konceptet för att informera om och sälja sina VR-enheter framöver. Det blir mycket i egna loggans ljusblått samt en hel del klassiska "bilsimulatorstolar" då butiken för första gången öppnades upp. Platsen var såklart teknikstaden nummer ett under 2018. Shanghai i Kina. De egna VR-enheterna kan prövas på både i sittande (i en sacco-säck)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon