Accenture Interactive köper upp svensk byrå

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det har snart gått 3,5 år sedan det tidigare förvärvet av Brightstep och nu är det dags för Accenture Interactive och ansvarige Mattias Boman att handla upp en svensk byrå igen. Det blev mindre omtalade, kreativa service design-byrån The World Loves som Accenture nu i oktober tar över. The World Loves AB har grundats av tidigare Identity Works-medarbetare, omsätter runt 15 Mkr och gick med 3 Mkr i vinst förra året. Accentures designbyrå Fjord är ett annat uppköpt varumärke, som dessutom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon