Voyado vinner hela Belstaff lojalitetsprogram och CRM kontot

In E-handel, Lojalitetsprogram, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En bättre tisdag för svenska snabbväxande CRM- och lojalitetsbolaget Voyado. Klassiska prestigevarumärket Belstaff med verksamhet över hela världen meddelar från den brittiska marknaden att man valt Voyado som nytt system för lojalitetshantering och digital kundvård.

0 Mkr
omsätter varumärket
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det nya partnerskapet med Voyado kommer att fokusera på att leverera en utökad kundupplevelse samt att implementera personliga mer shoppingupplevelser. Belstaff har varit en del av lyxmodebranschen i nästan 100 år. Den globala kundbasen ska vara lojal och varumärket säger sig ha ett rykte om att ge konsumenterna högkvalitativt hantverk, på premiumtyger med innovativ design.

Innan Belstaff anslöt var Voyados största brittska kund Jigsaw.

” – På Belstaff är vi kända för att leverera exceptionella kundupplevelser men vi håller alltid ett öga på hur vi kan förbättra oss anpassa oss för de som handlar hos oss. En viktig del av detta är att regelbundet utvärdera vår martech stack och vilka vi kan samarbeta med. För ytterligare idéer och expertis. Vi blev imponerade av Voyados förmåga att konsolidera vår nuvarande ESP (Marketing Automation/email) och förmågan att integrera med vår butiks POS, för att få fram kunddata så att våra anställda kan erbjuda en mer personlig upplevelse.”

Säger Amelia Clarkson, CRM Manager Belstaff i ett uttalande. Belstaffs nordiska sajt är även förvisso en användare av Nosto CX, SAP Emarsys Marketing Automation och CDP samt en Klarna checkout-lösning.

Nyheten bygger på ett fint år med svenska UK-etableringar, för ett halvår sedan visade det sig att svenska Centra headless vunnit hela Paul Smith kontot.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado passerar 300 anställda, Åkerberg och Barnekows planer framöver