Bolist och Järnia slås samman, måste välja gemensam e-handelslösning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bolist och Järnia ska slå ihop sina påsar. Eventuellt ska därmed även två e-handelslösningar ska bli en. Och då får vi se om det gemensamma bolaget med 240 butiker satsar på Järnias val av Jetshop eller Bolists fyra år gamla custom plattformsval på Django av 5monkeys. I samband med att större Bolist tog fram sin e-handel introducerades även ett större antal nya “butiksterminaler” för omnikanal-känsla som placerades ut i butik. "– Fantastiskt roligt att vara en del...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon