Casall Sport tar in e-handelsexperter, kravställer Litium-partner

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Klädföretaget Casall Sport ska sett en starkt ökad efterfrågan på kläder som verkar sömlöst i övergången mellan hemarbete och träning och behövt stärka upp sig digitalt. Arbetet har bland annat inneburit att en ny Litium-partner kravställts under senaste tiden. Casall jobbade tidigare med Magento (av Webbhuset) som kastades ut 2016. Efter det har Cloud Nine varit Litium e-handelspartner.

Omniarch har jobbat med företaget kring att hitta framtidens plattform och partner. VD Pelle Pettersson kommenterade då tillväxten inom bolagets e-handel och möjligheten att gå in som tillväxtpartner för Casall Sport:

”– Vi har likt många andra sett en kraftigt ökad efterfrågan under Q3 och Q4 på att jobba för att stärka den digitala affären, med tonvikt på att bygga organisationer och infrastruktur som är redo att möta vad vi ser är ett konsumtionsmönster som förändrat hur vi inspireras och tar beslut om var vi ska e-handla. Det är inte längre en fråga om att vi eventuellt ska e-handla.”

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt modemärke väljer Centra, Storyblok, Klarna, Nova Cloud Nine och Dynamics 365