Danska Bizzkit e-handlare blir nytt moderbolag till ARC Curamando

In CXM, E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Altor och Harald Mix använder en av sina miljardfonder (fond V) för att bygga ett övergripande, digitalt ägarbolag till Sverigeaktiva gruppen ARC och förvärvade byråerna Cupole, Curamando, Conversionista, Animal, Kurppa Hosk samt Keybroker. Där läggs initialt det från idag helt färska bolagsförvärvet av danska Bizzkit Ecommerce-, Agillic, Bambuser och PIM-konsulterna Hesehus.

Namnet för det nya, digitalt inriktade moderbolaget blir därefter QNTM, ska uttalas ”kvantum”. En poppis term från bl a ”Hype charts”. Ny VD blir mångåriga Altorchefen Eivind Roald med en bakgrund i SAS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Byrånätverken som lovat att göra fler förvärv

Hesehus är något av en mindre konkurrent till lokala alternativet Columbus med 110 anställda. Byrån är däremot mer av en one-shop-stop och jobbar uteslutande med den danska, breda e-handelsplattformen Bizzkit och står bakomDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC köper upp fyra byråer i Norge för 100 Mkr


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon