Danska Bizzkit e-handlare blir nytt moderbolag till ARC Curamando

In CXM, E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Altor och Harald Mix använder en av sina miljardfonder (fond V) för att bygga ett övergripande, digitalt ägarbolag till Sverigeaktiva gruppen ARC och förvärvade byråerna Cupole, Curamando, Conversionista, Animal, Kurppa Hosk samt Keybroker. Där läggs initialt det från idag helt färska bolagsförvärvet av danska Bizzkit Ecommerce-, Agillic, Bambuser och PIM-konsulterna Hesehus.

Namnet för det nya, digitalt inriktade moderbolaget blir därefter QNTM, ska uttalas “kvantum”. En poppis term från bl a “Hype charts“. Ny VD blir mångåriga Altorchefen Eivind Roald med en bakgrund i SAS.

Hesehus är något av en mindre konkurrent till lokala alternativet Columbus med 110 anställda. Byrån är däremot mer av en one-shop-stop och jobbar uteslutande med den danska, breda e-handelsplattformen Bizzkit och står bakom

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.