Low-code är det ”nya Salesforce och Pega”

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Pega, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Academic Work och systerföretaget Brights har hittat nästa område att snabbutbilda eftertraktad arbetskraft inom. På samma sätt som man tidigare tillsammans med bl a Volvo Cars, Capgemini, Infosys/Fluido, Accenture, Deloitte m fl snabbutbildat för att förhoppningsvis skapa nya talanger inom främst Salesforce CRM. Men även Pega CRM och ärendehantering har funnits med som fokusområde. Allt på så kort tid som ned till tolv veckor.

0 st
veckor tar det bara att lära sig
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det är en ny ”högintensiv utbildning” på bara elva veckor där Academic Work utbildar i low-code och specifikt amerikanska OutSystems system och utvecklarplattform. Arbetsmarknaden ska skrika efter denna kompetens, menar arrangörerna.

”– Våra deltagare kommer att vara väldigt attraktiva på marknaden en lång tid framöver .. Det är grundläggande programmering i Javascript, med databaser och utveckling av applikationer. När de tar examen är eleverna juniora, men de får direkt gå ut och jobba som konsulter hos kunder.”

Säger Elin Öhlén, projektledare för utbildningen. OutSystems ska ha över 584 000 communitymedlemmar, 1600 anställda, runt 400 partners och aktiva kunder i 87 länder och inom 22 branscher.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Gartner utser bästa aktörerna inom low-code, otippad vinnare